Micunovic Medical | Stomatologija
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Stomatologija

Opsta stomatologija

Moderna stomatologija u svakom smislu te rijeci. Bezbolna, brza, uspjesna i nadasve kvalitetna.

IMG8925
Stomatoloska protetika

Strucni tim, na celu sa iskusnim specijalistom protetike, pri kreiranju svakog osmjeha tezi savrsenstvu. Prihvatanjem modernih tehnologija i stalnom potrebom za usavrsavanjem, u mogucnosti smo da ponudimo najsiri moguci opseg rjesenja za Vas stomatoloski problem.

Implantati prije poslije2
Oralna hirurgija sa implantologijom
Dio naseg tima je i specijalista Oralne hirurgije i master dentalne implantologije. Sve oralno-hirurske indikacije se rjesavaju sa lakocom, bez bola i uz prethodnu analizu CBCT-trodimenzionalnog snimka zuba i vilica. U upotrebi su sljedeci proizvodjaci implanata:
Nobel Biocare, Sweden&Martina, Camlog, JDental care; kojima mozemo izaci u susret svima Vasim potrebama i mogucnostima.
Ortopedija vilica (Ortodoncija)

Specijalista sa visegodisnjim iskustvom u praksi nudi rjesenje najtezih poremecaja polozaja zuba i vilica. Pored klasicnih mobilnih i fiksnih aparata, u ponudi su i estetski fiksni aparati i folije za ispravljanje zuba (Aligneri).

IMG8789
Estetska stomatologija

Napredak tehnologije omogucio je dostizanje perfekcije izgleda i stanja Vasih zuba, uz minimalnu preparaciju zuba. Izrada staklo-keramickih faseta bez preparacije zuba (non-prep veneers) jedna je od mogucnosti. U ponudi su i Lasersko izbjeljivanje zuba, kao i Philips Zoom 2 sistem.

Dentalni laser
 Terapije dentalnim laserom promenjljive talasne duzine uzdizu stomatologiju na visi nivo. Posebno je efikasan u bezbolnom lecenju parodontopatije, terapiji gangrena korjena i periapikalnih procesa, uklanjanu mekotkivnih promjena.
Micunovic medical je pionir u koristenju dentalnoh lasera jos od 2010.godine.
ortopan1
Stomatoloska radiologija

Posjedujemo najsavremenije aparate za pojedinacno snimanje zuba (RVG), te 2D ortopan i 3D ortopan (CBCT). Stoga je svaka intervencija detaljno isplanirana i proucena.

Kompjuterom vodjena stomatologija
Insistiramo na sto vecoj upotrebi najsavremenijih dostignuca. Upotrebom “Digital Smile Design” softvera moguce je unapred isplanirati i vizualizovati konacan ishod terapije.
Jedina smo stomatoloska ordinacija sa 3D printerom za izradu implantoloskih vodjica za maksimalno preciznu i atraumatsku ugradnju implantata.

Kontaktirajte nas